Колеги, от няколко дена насам забелязвам, че идиктора за инжекциона на таблото гасне последен или стои по продължително 1-2 секунди след другите при палене някакви идеи?
Известие
Collapse
No announcement yet.
Бавно гаснещ индикатор
Collapse
X
-
Re: Бавно гаснещ индикатор
Първоначално публикувано от YonКолеги, от няколко дена насам забелязвам, че идиктора за инжекциона на таблото гасне последен или стои по продължително 1-2 секунди след другите при палене някакви идеи?146 1.6 TS 01.97
-
Според мен има записана грешка и затова гасне така0888 232 484 - Бобо Extreme Service
sigpic
Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super
Comment
-
Акомулатор
Наистина имаше записана грешка за спад в напрежението на акомулатора.
След подмяната с нов бавното изгасване си остана и мисля да послушам Голямата Риба и да не се втелявам повече - ако бързо завъртиш гасне бързо а и от тия вятърни мелници дето си въобразявам не останаха пари за бензинТенкс за насоката от колегите
п.с.
Генератора дава малка "кардиограма" ама това е от менте плочката дето едни пустиняци ми смениха преди година иначе Нема лошо: "Магнет Марели сложихме дай 360 левчета" дрън дрън иначе за да стигнат до генератора махали полуоската97' Alfa Romeo 146 1.6 TS
.....и тогава Ботев слязъл от Балкана със "Шмайзер" в ръка....
Comment
Comment