Известие

Collapse
No announcement yet.

Бавно гаснещ индикатор

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Бавно гаснещ индикатор

Колеги, от няколко дена насам забелязвам, че идиктора за инжекциона на таблото гасне последен или стои по продължително 1-2 секунди след другите при палене някакви идеи?
    97' Alfa Romeo 146 1.6 TS

.....и тогава Ботев слязъл от Балкана със "Шмайзер" в ръка....

Re: Бавно гаснещ индикатор

Първоначално публикувано от Yon
    Колеги, от няколко дена насам забелязвам, че идиктора за инжекциона на таблото гасне последен или стои по продължително 1-2 секунди след другите при палене някакви идеи?
    Нямам идеязащо е така, но и моя прави така. Имам колата от една година и това ми се струва, че не е особен проблем.
    146 1.6 TS 01.97

Comment

Според мен има записана грешка и затова гасне така
      0888 232 484 - Бобо Extreme Service
      sigpic
      Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
      Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

нещо си самовнушаваш
        и още повече, че зависи и колко време след като подадеш контакт запалиш двигателя
        защото ако не палиш достатъчно дълго и лампата ще изгасне дори и да не е запален двигателя

Comment

Акомулатор

Наистина имаше записана грешка за спад в напрежението на акомулатора.
          След подмяната с нов бавното изгасване си остана и мисля да послушам Голямата Риба и да не се втелявам повече - ако бързо завъртиш гасне бързо а и от тия вятърни мелници дето си въобразявам не останаха пари за бензин Тенкс за насоката от колегите

п.с.
          Генератора дава малка "кардиограма" ама това е от менте плочката дето едни пустиняци ми смениха преди година иначе Нема лошо: "Магнет Марели сложихме дай 360 левчета" дрън дрън иначе за да стигнат до генератора махали полуоската

Comment

Здеавей Yon, мисля че не е проблем това. Компа си прави тест на системата и след това гасне. И при мен гасне 3-4 сек. след като я запаля.
            Alfa Romeo 145 1.4i T.S. 16V 97god.

Comment

Имаше един период в който дори като изгасне и като завъртя пресветваше докато взриви мотора и 1-2 секунди след това не гаснеше

Comment

Re: Акомулатор

Първоначално публикувано от Yon
                ... иначе за да стигнат до генератора махали полуоската
                това си е самата истина
                свалянето на генератора си е голямо приключение

Comment

И на мен ми предстои това приключение, ромолят лагерите на генератора.
                  Alfa Romeo 145 1.4i T.S. 16V 97god.

Comment

Working...
                  X